Tilausehdot

Toimitusehdot 

Toimitamme tuotteita verkkokaupasta vain Suomeen. Ulkomaille toimituksista pitää tiedustella erikseen sähköpostilla. 

Tilaaja voi olla 18 vuotta täyttänyt yksityishenkilö, tai yhteisö/yritys.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

HUOM! PATRUUNOITA TAI SYTYTYSNALLEJA EI TÄLLÄ HETKELLÄ TOIMITETA ETÄMYYNTINÄ, AINOASTAAN NOUTONA MYYMÄLÄSTÄ.

Toimitukset ainoastaan Matkahuollon kautta, tai nouto liikkeestämme. Tilausvaiheessa voi valita haluaako noutaa tuotteet vai toimitetaanko ne Matkahuollolla. Rahtimaksu maksetaan Asenurkalle ennakkoon samalla kuin tilattavat tuotteet. Valitse itse sopiva kiinteähintainen toimitus vaihtoehdoista, koska verkkokauppamme ei sitä automaattisesti tee. 

Aseita sekä luvanvaraisia osia ei voi toimittaa pakettiautomaatteihin, vain Matkahuollon toimipisteisiin jossa ne luovutetaan ainoastaan tilaajalle. Muita tuotteita tilattaessa paketti osoitetaan lähimpään noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Voit myös lisätietoihin laittaa toivomuksen noutopisteestä. 

Jos noudat tuotteet, pääsääntöisesti silloin maksetaan liikkeessämme ostotilanteessa. Voit myös maksaa tuotteet ennakkoon.

Tilauslomakkeessa on pakollisina kenttinä vain nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos tilaat Matkahuollon kautta lähetettäväksi, muista laittaa myös osoitetietosi lomakkeelle, tai ainakin Matkahuollon noutopisteen nimi ja osoite. 

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

Huom! Jos tilaat noutotuotteita niin osoitetietoja ei tarvitse laittaa, kenttä vaatii täyttämään jotain joten laita osoite- ym. kenttiin tällöin viiva. Laita noutotilauksissa oma nimesi sekä sähköpostiosoitteesi, niin voimme ottaa yhteyttä jos tuotteiden saatavuudessa tms. ilmenee ongelmia. Noudettavissa tuotteissa emme lähetä erikseen vahvistusta, että tilatut tuotteet ovat valmiina, vaan ne voi noutaa aukioloaikojen puitteissa (ei koske jälkitoimitustuotteita.) Jos tilattuja tuotteita ei ole jostain syystä varastossa, ilmoitamme siitä sähköpostilla mahdollisimman pian.

Luvanvaraisia tuotteita (ampuma-aseet, patruunat, nallit, ruuti, yli 10ptr kiväärin ja yli 20 ptr pistoolin lippaat, kaasusumuttimet) ostettaessa asiakkaalla pitää olla asiaankuuluva lupa. Etämyynnissä toimita sähköpostitse kuvat luvista ja henkilötodistuksesta, ja aseen ostossa toimita alkuperäinen lupa (allekirjoitettuna: jokaiselle sivulle allekirjoitus ”ostajan allekirjoitus” -kohtaan) sekä henkilötodistuksen kopio myymäläämme.

X