Tilausehdot

Toimitusehdot

Toimitamme tuotteita verkkokaupasta vain Suomeen. Ulkomaille toimituksista pitää ottaa yhteyttä erikseen sähköpostilla. 

Tilaaja voi olla 18 vuotta täyttänyt yksityishenkilö, tai yhteisö/yritys.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitukset ainoastaan Matkahuollon kautta, tai nouto liikkeestämme. Matkahuolto veloittaa toimituskulut asiakkaalta, kun pakettia noudetaan Matkahuollon toimipisteestä. Tilausvaiheessa voi valita haluaako noutaa tuotteet vai toimitetaanko ne Matkahuollolla.

Tässä linkki Matkahuollon hinnastoon (huom! ”Vaarallinen aine” lisämaksu veloitetaan aina kun paketissa on patruunoita):

 Matkahuollon pakettihinnasto .pdf

Jos noudat tuotteet, pääsääntöisesti silloin maksetaan liikkeessämme ostotilanteessa. Jos haluat maksaa laskulla ennakkoon, ilmoita siitä vaikka tilauslomakkeella.

Tilauslomakkeessa on pakollisina kenttinä vain nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos tilaat Matkahuollon kautta lähetettäväksi, muista laittaa myös osoitetietosi lomakkeelle. 

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

Luvanvaraisia tuotteita (ampuma-aseet, patruunat, nallit, ruuti, yli 10ptr kiväärin ja yli 20 ptr pistoolin lippaat, kaasusumuttimet, teleskooppipamput) ostettaessa asiakkaalla pitää olla asiaankuuluva lupa. Etämyynnissä toimita sähköpostitse kuvat luvista ja henkilötodistuksesta, tai aseen ostossa toimita alkuperäinen lupa (allekirjoitettuna: jokaiselle sivulle allekirjoitus ”ostajan allekirjoitus” -kohtaan) sekä henkilötodistuksen kopio myymäläämme esim. postitse.