Tilausehdot

Toimitusehdot 

Toimitamme tuotteita verkkokaupasta vain Suomeen. Ulkomaille toimituksista pitää tiedustella erikseen sähköpostilla. 

Tilaaja voi olla 18 vuotta täyttänyt yksityishenkilö, tai yhteisö/yritys.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

HUOM! PATRUUNOITA TAI SYTYTYSNALLEJA EI TÄLLÄ HETKELLÄ TOIMITETA ETÄMYYNTINÄ, AINOASTAAN NOUTONA MYYMÄLÄSTÄ. Syynä Matkahuollon uudet käytännöt. 

Toimitukset ainoastaan Matkahuollon kautta, tai nouto liikkeestämme. Matkahuolto veloittaa toimituskulut asiakkaalta, kun pakettia noudetaan Matkahuollon toimipisteestä. Tilausvaiheessa voi valita haluaako noutaa tuotteet vai toimitetaanko ne Matkahuollolla. Huom!  Voit valita toimitustavaksi myös kiinteähintaisen (5,90€) toimituksen, jolloin sinulta ei enää veloiteta muita toimituskustannuksia. Paketin koko enintään 20x40x55cm. Tällöin paketti lähetetään ilmoitettua osoitetta lähimpään noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Voit myös lisätietoihin laittaa toivomuksen noutopisteestä.  HUOMAA ETTÄ TÄMÄ TOIMITUSTAPA EI OLE MAHDOLLINEN JOS LÄHETYKSESSÄ ON LUVANVARAISIA TUOTTEITA: ASEITA, ASEEN OSIA, LUVANVARAISIA LIPPAITA, ÄÄNENVAIMENTIMIA TAI KAASUSUMUTTIMIA.

Tässä linkki Matkahuollon hinnastoon:

 Matkahuollon pakettihinnasto .pdf

Jos noudat tuotteet, pääsääntöisesti silloin maksetaan liikkeessämme ostotilanteessa. Voit myös maksaa tuotteet ennakkoon.

Tilauslomakkeessa on pakollisina kenttinä vain nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos tilaat Matkahuollon kautta lähetettäväksi, muista laittaa myös osoitetietosi lomakkeelle, tai ainakin Matkahuollon noutopisteen nimi ja osoite. 

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

Huom! Jos tilaat noutotuotteita niin osoitetietoja ei tarvitse laittaa, kenttä vaatii täyttämään jotain joten laita osoite- ym. kenttiin tällöin viiva. Laita noutotilauksissa oma nimesi sekä sähköpostiosoitteesi, niin voimme ottaa yhteyttä jos tuotteiden saatavuudessa tms. ilmenee ongelmia. 

Luvanvaraisia tuotteita (ampuma-aseet, patruunat, nallit, ruuti, yli 10ptr kiväärin ja yli 20 ptr pistoolin lippaat, kaasusumuttimet) ostettaessa asiakkaalla pitää olla asiaankuuluva lupa. Etämyynnissä toimita sähköpostitse kuvat luvista ja henkilötodistuksesta, ja aseen ostossa toimita alkuperäinen lupa (allekirjoitettuna: jokaiselle sivulle allekirjoitus ”ostajan allekirjoitus” -kohtaan) sekä henkilötodistuksen kopio myymäläämme.

X